In drie stappen slimmer werken.

Meer plezier door het leven met twee basisregels.

In één week stressbestendig voor altijd.

Leer in vijf dagen effectief je grenzen aan te geven.

Met wervende teksten word ik ( en jij hoogstwaarschijnlijk ook) verleid om producten te kopen die mijn leven helemaal zullen veranderen. Zonder al te veel moeite. Eén druk op de knop en daarna gaat het bijna vanzelf. Door middel van geweldige methodes ga ik slimmer werken, heb ik meer plezier in mijn leven, ervaar ik minder stress en ben ik in staat om duidelijk aan te geven wat ik wel en niet wil.

De online trainingen die ik te bieden heb kunnen je leven ook helemaal veranderen. Dat zal alleen wel wat moeite kosten. Het gaat zeker niet vanzelf.

Ik geloof namelijk dat jij een training kunt gebruiken waarbij je zelf niet alleen het doel kunt bepalen, maar ook de stappen die nodig zijn om jouw doel te bereiken. Een training waarbij je zelf mag aangeven hoeveel tijd je nodig hebt en hoeveel tijd je er wekelijks aan kunt besteden.

Dat klinkt misschien vrijblijvend. Ik vind ook dat het je vrij staat om te leren wat jij wilt, op de manier die jou past.

Het is zeker niet vrijblijvend.

Mijn online trainingen vragen toewijding. Ik stel je allerlei vragen. Het is aan jou om antwoorden te vinden. En om te beoordelen of je de juiste antwoorden hebt gevonden. Jij bent namelijk de enige die kan bepalen of jouw antwoord klopt. Voor jou. Op dit moment. In de situatie waarin je je nu bevindt. Ik blijf de vragen stellen. Niet omdat ik het beter weet, maar omdat ik er alles aan wil doen om je te helpen bij je zoektocht.

Het gaat er, wat mij betreft, niet om dat je precies datgene bereikt wat je voor ogen staat, als je begint met de training. Het is goed  mogelijk dat je gedurende de training andere inzichten krijgt en daarmee ook je doel anders wordt. Ik wens je vooral een leerzame tijd toe, een spannende ontdekkingstocht, waarbij het volgen van de training minstens zo belangrijk wordt dan het beoogde resultaat.

Je kunt kennismaken met mijn ontwikkelingsgerichte, online trainingen door de training ‘gezien en gehoord’ te downloaden. Ik hoor graag jouw ervaringen!